2010. február 23., kedd

nemmmm

Ez már megy. Mostmár nemcsak a fejét rázza és csinálja, amit nem szabad, hanem a fejét rázza, mondja hogy nem és csinálja amit nem szabad. Hát így még kevésbé tűnik rossznak;))), nem?

Nem alszunk, továbbra sem. Azt mondják, hagyjam sírni. Csak 1 hét, aztán mindenki alszik nyugodtan. Dehát ott van a kezemben, vagy fekszik mellettem és sír. És tehetetlenek vagyunk! Így is annyira sajnáljuk, hát akkor, ha le sem mennénk hozzá....majdcsak átvészeljük. Már eltelt lassan 1 év:D. Márcsak másik pár és újra végig alszoM az éjszakát. Vele együtt!
HA fekszik mellettem éjszaka és nem sír, akkor csíp, de annyira! MARCANGOL. :(( Hiába adok neki bármi rongyot, rongyókát, nem jó semmi, csak a a Mami bőre. ( a nyakamnál, a kulcscsontomon..jajjaj, még ha rá gondolok is.)
SZeretném megfejteni búját-baját. De hiába! Egy biztos, nem az éhség gyötri a hajnalokon olyankor! Mert ha tejet kap is folytatja tovább.Inkább a foga... az akarat. De mit szeretne? Ki tudja?

De IMÁDOM! AKkorákat nevetünk, olyan huncutul játszik, feneket riszálva mászik, ahogy a pelenkás fenekét feltornássza a kanapéra! Segít, végzi a házimunkát-főz, porszívóz, törlőkendővel takarít(ilyenkor meg tudnám enni is)-, cuppog amikor forgatja a kiflit a szájában. Mutogatja az állatokat a falitáblán, ha a Wheels on the bus-t éneklik úgy hadonász a kis kezével, ahogy forog a kerék, a Zippy-n tapsol, ha kell integetek a Froggyéknak, az építőkockával épít, autót tol(hajaj). És hogy hogy bújócskázik és mekkorákat nevet!


most nagyon szeret az ablakban ácsorogni. Folyton oda kéredzkedik. Milyen jó ott, ahol földig ér az ablak és nem a párkányon áll a gyerek!;))
Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése