2010. február 6., szombat

Első farsang


Milán már annyira várta, napok óta. Tegnap este már folyamatosan farsangi dalokat énekelt, megmutatta, hogy fognak bevonulni.
Délelőtt segített sütni(sós sütire iratkoztunk fel), fekete kartonból méhecske szemeket csináltunk, énekelt, táncolt...Mikor megyünk a farsangra? Mikor megyünk?...
Ebéd után jöttek Lilliék. Már Lilli is nagyon be volt sózva. Ő is kapott jelmezt, nagyon készült rá. Fél3kor értünk a cserkészházhoz. Átöltöztettük a gyerekeket(na, ekkor kellett volna fotót készítenem! Lilli aranyos kis tigrisnek öltözött, Milcsi méhecskének.) Fogták Nagyi kezét, és elindultak lefelé, a "bálterembe". És ekkor mindakettő rázendített, hogy: HAZA AKAROK MENNI!
Lilli ANyukájával végül haza is indult.
Mi mardatunk, de Milán fenekét mintha aszékhez ragasztották volna. Nem ment felvonulni, se táncolni... csak azt hajtotta mikor megyünk haza?(közben Patrik abban a hangzavarban olyan jót aludt a hátamon)
Végül a kis méhecskénkkel feladtuk aküzdelmet-próbáltuk, hátha oldódna-, és 4 órakor hazaindultunk.


Hát, így telt az első óvodai farsangunk.
NAgyon csalódottan jöttünk haza, Milán részéről nem erre számítottunk. teljesen az ellenkezőjét vártuk.
Posted by Picasa

2 megjegyzés:

  1. Olyan régen írtam már nektek, bár minden este olvasom a történeteket! Tetszik, hogy fotóval indul az új blog! Nagyon szép jelmeze lett Milánnak! Csoda nagyfiús már Patrik!

    Remélem, teljesen kikecmeregtetek már a betegségből.

    Nálunk 18-án lesz a farsang, de nem nyílt keretek között. :( Kérdezgettem Petit, mi legyen a jelmeze, de mindig nagy nyomatékkal közli, hogy: -Nem akajom azt! Azaz hagyjam békén a témával.

    Sok puszit nektek!

    Erika

    VálaszTörlés
  2. Szia Heni!
    Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, ezúton szeretném küldeni Neked a Kreatív Blogger Díjat! :) Nem régen találtam a blogotokra, de azóta rendszeresen olvasom. :)
    Nagyon aranyosak a fiúk, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
    (részletek a blogomban, ha még esetleg nem ismernéd a játékot)

    http://levilivi.blogspot.com

    VálaszTörlés