2011. március 24., csütörtök

Csütörtök-márcsak 1 nap:(

5.30kor a Mókuska, mókuska kezdetű dalra ébredtünk. A második felénél Milán is csatlakozott Patrikhoz, így vidáman kezdtük a napot!Juhé!

Milcsinek hoztunk egy felfújhatós ágyat. A Mi ágyunk mellé tettük közvetlen, Patrik keresztben a lábunknál-mostmár fejünknél- kiságyban alszik-kértünk, kaptunk.

Szóval Milcsi 2 éjszaka aludt a felfújhatós ágyon, seŐ, se én nem tudtam jól. Állandóan legurult róla, volt, hogy nem találtam. Te jó ÉG! Hol a gyerek? Hát az ágyunk alatt! Így azóta közöttünk alszik, patrik továbbra is a kisrácsos ágyba kéredzkedik aranyosan.

6kor lejöttünk, tejes dobozokból és ásványvizes palackokból várat építettek, aztán székekből alagút, majd konyha készült.

Ők FŐZTÉK maguknak reggel a kakaót!

Reggeli után Kehida Termálba mentünk élményfürdőzni. Fél10re értünk oda, de sajnos csak 10kor nyitott. Vagy inkább szerencsénk, mert Patrik elaludt az autóban, így aludhatott 1 órácskát.

A fürdőt nagyon évezték a gyerekek is és Mi is. Gyakorlatilag az egész fürdő egy 1méteres medence, ami élmény elemekkel tarkított. ÍGY Patrik úszógumiban, Milán állandó alámerüléssel töltötte el a közel5 órát. Amit kizárólag vízben töltöttünk.

A nem is tudom micsodánk is ráncosra ázott. Persze Ők maradtak volna még. Annyit voltak szárazon, míg megebédeltünk-egy nagy doboz szilvásgombócot vittünk-,és egy picit melegedtünk a játszóban.

A bébipancsoló 15cm mély kis sarok egy kis csúszdával. Patrik itt érezte jól magát!ha nem mászott fel a lépcsőn 200szor, akkor egyszer sem. A végén már váltott lábbal lépcsőzött, nem utánalépéssel.

Még szerencse, hogy Milánnak is tetszett ez a kis pancsoló is, különben csúszdázni sehol máshol nem tudott volna.

Van egy kamikáze csúszda-azóta is sajog a fejem. 10éven felülieknek, itt-ott vaksötétség benne, számomra félelmetes volt, nem is tudom, hogy vettek rá a Fiúk. A lényeg akkorát koppant a fejem, hogy Ők is hallották lent várva engem. Soha többet!

Apa többször is lecsúszott benne a lurkók nagy-nagy örömére és vidámságára. Olyan jól szórakoztak Apán! Patrik hatalmasokat kacagott, és kommentelt, hogy „Apa kiugrott onnan”.

Sajnos rettenetesen nagy a csúszásveszély. Nem is tudtunk nyugodtan lefeküdni a nyugágyakra, pihenni, hiába 15 cm es vízben van a gyerkőc, de egy apró lépés, és hanyattvágódik….ahogy tette Patrik is, pedig Apával ketten álltunk a parton, de nem bírtuk elkapniL

MA 20fok volt, így kihasználtuk: kiúsztunk a szabadtéri medencébe is.

itt lehetett kiúszni.

Kellemes meleg vize és a ragyogó napsütés nyári hangulatot varázsoltak.

Hazaindulva Patrik azonnal elaludt. felhoztam. Apa vigyázott rá, 1 órácskát hagyta, aztán elsétáltak az istállóba.

Mi Milánnal autóba ültünk, a Guliver Játéknagykerben töltöttünk időt jócskán, aztán beautóztunk Keszthelyre, ott sétáltunk, nézelődtünk…..Annyira jó, hogy Milcsivel lehet menni, és türelmes, sőt még segítőkész is, hogy mit vegyek ;)

Csak6ra értünk haza, már Apa ránk telefonált, hogy nem történt tán bajunk….

Milánnal a kivonást gyakorolgatjuk egyenlőre 20ig, lassan jobban számol fejben, mint én!

Holnap angolunk lenne, így 9kor Patrik kedvéért, 4kor Milán kedvéért kell tartanunk-mondta ezt Milán:)

Imád oda járni!

Bartos Erika:Hoppla kalandjait olvasgatjuk esténként(az ANNAPETIK klasszissal jobbak!) de azért tervben van egy őszi Pécs és környéke kiruccanásJ

Fél8kor dőltek be az ágyba. Kíváncsian várom, melyik nótás madarunk ébred először. Apa is elaludt Velük, én meg lesurrantam .

Olyan hangulatosak lehetnek itt az esti séták. Most is csodálatosan csillagos az ég, a sétányok, házak apró kis világai.

NA, ennyit a romantikáról…megyek, mert korán ébredünk;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése