2011. március 5., szombat

Csodabogár


MAMáékkel és Molliékkal ünnepeltünki ma.
2 emeletes("elemetes") csokitortával.





A Mi Drága Kicsifiunk komoly, ugyanakkor folyton mozgó 2 évessé cseperedett. Szépen mondatokban és választékosan beszél, mindent megért, és mindent elmond, megmagyaráz. Folyamatosan bővül a szókincse. Érdeklődik, és állandóan beszél, kérdez.Tele mi ez kérdésekkel;). Gyönyörűen mondja a mondókákat, énekel . Folyamatosan, lelkesen és hangosan. 8ig elszámol, 1-2 között különbséget tesz, elmondja hány éves.

Jó étvágyú, ügyesen eszik egyedül, használja a kanalat (és mindkét kezét). Szinte minden evő- a főtt ételek tekintetében.

AZ alvás igényét egyértelműen jelzi. SZól, hogy "menjünk aludni", délután kb 2 órát alszik, este a 8as fürdés és mese/ének után általában fél7ig alszik. Cumival.:(( Plusz a pótcumi és valami plüs állat(Pepító vagy Malakka)

Hatalmas a mozgás igénye, imád szaladgálni. Viszont az utcán ügyesen kezünket fogva sétál, de szívesen utazik és alszik a hátamon is.

(A státusz vizsgálat után számokat is közlünk:)


Fantasztikus kiskölyöknek tartjuk második bébinket! Egy csodabogár! Ahogy két évesen jár a szája, és úgy beszél, mint egy( ici pici )felnőtt. Tele szeretettel és értelemmel, tengernyi mosollyal tölti meg napjainkat!

Köszönjük, hogy vagy nekünk!






Posted by Picasa

1 megjegyzés:

  1. Heni! Olyan gyönyörűen írsz a kisfiadról! Az elmúlt egy héten kötelező olvasmány lettél! :)Én is nagyon boldog születésnapot kívánok a kis csodabogárnak! Sok boldogságot!!
    Sziszi

    VálaszTörlés