2010. július 7., szerda

Újabb nehéz nap

Kicsi Patrikunk nagyon rosszul viseli a "megpróbáltatásokat".
Még altatás után magam mellé vettema kanapéra, mert kb. 20perc után keserves sírással ébredt. Éjszaka nagyon gyakran felsírt. Hajnali 1kor újabb kúpot kapott, végül 6ig nyugodtan aludt.

A nyelve széle tele van hólyagokkal, a keze feje és tenyere úgyszintén. (Neki alábán csak elvétve van. Mintha kevesebb lenne, mint Milánon van, viszont a Patrikéi nagyobbak.)

AZt hittem Milán majd ma azt se tudja mit egyen az 5 napi éhezés után. AZt mondja teljesen meggyógyult, semmije sem fáj. De enni köszöni továbbra is csak csipeget(szerintem a gyomra is nagyon összeszűkülhetett a koplalástól)
Palacsintát és tejberizst kért.
reggelire 1 db jó reggelt kekszet evett tejjel, ebédre 1 palacsintát. Uzsira tejberizst. VAcsira a Milkys tejet.

PAtrik csak vizet iszik, de azt szorgalmasan kéri. Hozza amásfél literes üveget és a kisüvegét, és mondja, hogy "viz" és nagyokat bólint hozzá. és 1-2 kekszet rágicsált el. Mást nem is fogad el. HAtározottan mondja, hogy "nemmmm!"
NApközben rengeteget sírt, felkéredzkedik, megnyugszik, játszik egy kicsit, és újra rázendít és jön és... nagyon keveset aludt napközben. Még mindig 38.5feletti lázakat mértem Nála,

SOkat angoloztunk ma. CSak nézem, mire képesek, már Patrik is rengeteget tud! (MA olyan angol cd-t hallgattunk, amit még soha, az Up&downra emeli karjait fel-le és mondja hozzá. Imádnivaló! Tapsol, integet ha éppen azt hallja. )

De egy kis frászt is hozott rám: reggel a konyhában csak azt hallom, Milán szalad, "MAmi gyere, nézd a Patrikot!" Megyek be a szobába, keresem. egy pillanatra megijedtem, sehol a Kicsi. Hát fent ült a galérián.....

Milán ma már nem aludt, így este ment a "harc". Ez is bizonyítja, hogy jól van.

(AZ a sok sok gyógyszer, amit kiváltatnak és ott marad...láttuk Koreában, hogy pontosan kis zacsikban kicsomagolva kapta meg Vera a pirulákat. 1db sem veszett kárba! Mi meg a nagy üveg gyógyszerből vettünk be 2 este 5ml-t.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése