2010. július 4., vasárnap

Még mindig beteg

Éjszaka párszor arra ébredtünk, hogy " annyira fáj!"
Ivott pár korty teát, mindig hamar visszaaludt. (Sállal körbetekerve alszik, játszik, zuhanyzik. Nem hajlandó levenni)

Negyed7kor ébredtünk. Minden gyerek! Mollika is battyogott át fél7kor.

Reggel nem volt Milán lázas, viszont azt vettük észre, hogy a lábfején és a lábszárán apró piros hólyagos, köles nagyságú pöttyök vannak. Sűrűn. Azonnal interneten keresgéltük a gyermekkori kiütéseket. Egyértelműen a bárányhimlőre illettek a tünetek.
Apa elvitte Milánt az orvosi ügyeletre, ahol a doktornéni azt mondta, hogy nem bárányhimlő.
Viszont újra lázas volt, a torka nagyon csúnya, így újra antibiotikumot kapott.

MA 3szor 3 falat teába áztatott kekszet sikerült belé nyomnunk. Viszont a teát folyamatosan kortyolgatja. AZ esik jól neki.
NAgyon furcsa a beszédje, a kis ajka is sötét meggy piros, és olyan, mintha még az is be lenne dagadva. (vagy csak furán tartja, ahogy nem nyel )

Egyébként játszanak És EGYÜTT! Mindig együtt! Vonatoznak, autókat tolnak, este az udvaron is egy kupacban vagy körbe körbe mentek, vagy csúszdáztak(Patrik jól bírja anagyokkal az iramot fel is le is, nem maradt le egy körrel sem), homokoztak.

A Fiúkat8kor tettük le aludni, mi Apával ezután ültünk le vacsorázni. Végre nyugodtan és csöndben. NAGyon régen volt ilyen! Molli csatlakozott hozzánk a 6 órási nagy tányér tejbegríz után, még eleszegetett velünk édesen!




Reméljük holnapra sokkal jobban lesz! NAGyon jól tűri, nem nyűgös-nincsenek kitörési rohamai-. azt látjuk rajta, hogy rettenetesen fáj a torka, és hősiesen viselkedik.

PAtrik újabb szavai: dínó-ez nagyon tisztán
nénó, ez folyamatosan és nagyon hangosan amentőautó tolás közben.
M Apl. azzal szórakoztatta a gyereksereget, hogy a zebráról direkt leesett, és közben mondta, hogy Bumm és nagyot nevetett.

A Little Einsteint néztük, Ő is térdét üti, hogy minál előbb felszálljon az űrhajó. AZonnal leutánoz MINDENT!
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

  1. Vajon mik lehetnek azok a pottyok? lehet csak a laztol? biztos azert nem eszik, hogy az energiai csak a gyogyulasra koncentralodjanak es ne az emesztesre...holnapra biztos jobban lesz!

    VálaszTörlés