2010. június 26., szombat

SZombat

Reggel szakadó esőre ébredtünk(egész éjszaka esett). Így Apa nem tudta megnézni, Milán hogyan halad az úszással.
Nem nagyon emlékszünk ilyen nyárra, hogy lassan július és még mindig kabátban járunk.

Sajnos Patrik darabolta az álmainkat. De úgy rendesen. Olyan nagyon szomorúan sír fel. ALig tudjuk megnyugtatni. (éjszaka 10-éjfélig és 3-4 óra körül újra.)

Szóval korán keltem, így az ígért finom reggelit ehették a Fiúk.

ACroissant-ok gyönyörűek és finomak lettek. Bár ennél is légiesebb változatra vágyom:) De lehet, ha kelni hagyom, és nem a hűtőben alszanak, jót tenne nekik.
Recept innen.
MAradok Limara hűséges követője;)) Bár legközelebb nem kör alakúra nyújtanám, hanem téglalapra és úgy háromszögezném-kis téglalapokra, majd 2be, mint az Egyszerűen bonyolult/it's complicated/ filmben, ahogy Meryl Streep csinája:) és a 2. adagom, amit már meleg sütőbe tettem, sokkal szebb lett.
Egyébként onnan kívántam meg a csokis croissant. De igazából Madrid óta keresek itthon finom krokikat.
AZt hiszem megtaláltam. Egy kis esti munkával kész a finom reggelink!

Délelőtt Petikéékhez mentünk játszani. Milán már nagyon várta a közös délelőttöt.
A Fiúk először csak kapkodták a fejüket a tömérdek játék és autó láttán. Nagyon örültünk, mert a Fiúk annak ellenére, hogy régen találkoztak, ügyesen játszottak. Hol együtt, hol egymás mellett. Petike bemutatta számítógépes játékparkját és tudományát is! NA, ott néztem rendesen. Felnőttek nem kezelik úgy a számítógépet, mint Petike 4 évesen!
Milánnak nagyon tetszett minden. SZomorúan jött el Tőlük.
Patrikot rögtön megebédeltettük, azonnal elaludt. (fél9ig aludt a fájdalmas éjszaka után)
Milánnal és Nagyival elmentünk bevásárolni, addig Apa takarított.
Patrik már negyed3kor ébredt, így hosszú délutánunk volt. 8kor aludtak el a Fiúk. AZóta Patrik már 2 szer visított fel, Szegénykém!

1 megjegyzés:

  1. Mi sem alszunk mar egy hete. a tegnap ejszakank is egy nagy 'blurr' az egesz, arra sem emlekszem, hogy ki aludt el leghamarabb - szerintem en, K. majd D. koztunk forgolodva, nyuglodve.aztan hajnalban meg egy kor forgolozas, nyuglodes, K. le is csuszott az agyrol en meg az agy szelen kotottem ki, majd kesobb mar ott sem, annyira keresztbe fordult D.ilyenkor nincs az az eleg nagy agy....
    Viszont legalabb itt nyar van. bar itt sem az a nagy hoseg, csak 28-3o fok + parasabb levego a megszokottnal. estenkent neha jon egy nyari zuhi, ami kellemesen felfrissiti a levegot, napkozben pedig meleg es napsutes.

    VálaszTörlés