2011. február 26., szombat

Az éjszakánk nyugodtan telt. Milcsit óránként néztük, hajnalra lement aláza.
7kor ébredtek. Hőemelkedése van"csak".
Egyik itt fekszik, másik ott. Egy picit ugrabugráltak az angol dalocskákra, de Milán a 2. körnél visszafeküdt, elfáradt.
NAGyon legyengült.
Csak isznak.
VÉgül Patrikba sikerült belediktálnom 1 tasak Smectát. Várom a csodát, mert lassan feladja a mosógép is. Neki még mindig megy a hasa.

APa focicni ment egész napra.

2 megjegyzés:

  1. Oh, remelem most mar kijottok ebbol az aldatlan virusbol. Borzaszto mennyi ilyen hasmenos, hanyos virus letezik :-(( Sajnalom, hogy egyedul maradtatok egesz napra, tudom milyen nehez ezt egyedul csinalni egesz nap...puszi es oleles!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Szeretnék kitartást küldeni nektek!
    Rátok fér! :(

    Vége lehetne már ennek a vacak télnek a maga összes vírusaival-bacijaival!

    "Anno" 2008 elején volt Peti a "csodálatos" fertőző osztályon bentlakásos 4 napig, akkor sorozatos hányás, majd hasmenés tünetekkel. Még pelenkás volt javában, és ott akarták az idők végezetéig tartani, addig, amíg /bocs a témáért/ nem produkál már bűzös végterméket. Semmilyen vírus nem tenyészett ki nála, rotára meg kalicire tesztelték, csak egy kóbor vírus lehetett. Mindezt a hosszú bevezetőt azért írom, mert most jutott eszembe,hogy elmondjam, miután hazahoztuk a 4. napon saját felelősségre, mert akkor már csak vigyáztak rá, akkor elkezdtem adni neki a protexin restorét, amiről véletlenül hallottam és holnap veszek is újra.

    Olvasd el a tájékoztatóját, Heni, jól jöhet a háznál, ha még nem próbáltad.
    Kapott persze becsempészett smectát is, de jópár napig eltartott, mire lecsengett a dolog.
    Úgyhogy biztosan a vége felé járhattok, mindjárt túl lesztek rajta, aztán jöhetnek is a közös játszások! :))

    Jó éjt,

    Erika

    VálaszTörlés