2010. december 27., hétfő

Helyzet- jelentés


Mollika itt aludt Nálunk. Fél8kor ébredtek.
Sajnos Milcsi nem javul. Továbbra is lázas(még most este is 38.5) és az orra....rettenetesen tele van, állandóan fújja. Hiába kenjük, már sebes.
Étvágya nincs, rosszabb, mint eddig volt. Extra Béres cseppet kap, de egyenlőre hiába.

MA Broncho-vaxomot szereztünk be. Immunerősítőnek ajánlották. NAgyon bízunk benne, mert nagyon el vagyunk keseredve Milán miatt. Úgy érzem, folyamatosan beteg-kis szünetekkel.
Este már mézet kapott fokhagymával-antibiotikum gyanánt.
(Olyan de olyan finom hársmézet kaptunk/ettünk ma, hogy aki ezt nem kóstolta, nem is tudja milyen az igazi méz. AZt hiszem erre mondják, hogy selymes....Előrhetőséget priviben adok)



Továbbra is a golyópályának a legnagyobb a sikere.

A Hó 48 órája szüntelenül esik. És a hóval együtt sajnos a hőmérséklet is rohamosan.
(és Zsuzsi barátném is:D)



Posted by Picasa

3 megjegyzés:

  1. Szegenykem, latszik milyen sebes a kis orra. Remelem gyogyul es ujra erore ter.
    Hars es selyemviragmez az en kedvencem is!
    Az a golyopalya nagyon jol hangzik, nem teszel fel rola egy kepet, hogy legyen elkepzelesem? Ugy hangzik, mintha Daninak is majd egyszer bejonne :))
    puszi

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Hogy vagytok? Mindig valami vidámabbra számítok, amikor leülök olvasni rólatok...

    Ez a broncho kapszula könnyen lemegy Milánnak? Még nem próbáltuk, úgy tűnik, hogy a multitabs immuno kid vált be Petinek. Én többször voltam már beteg ősszel-télen, gyakorlatilag nem múlik el a köhögés,de ő megúszta egy kis köhögéssel. 4 éves kora előtt voltunk vele utoljára a rendelőben, akkor is a védőnőnél. Kopkop, remélem, így is marad.

    Laci is megkóstol mindenféle mézet, ha olyan helyen járunk, ahol van kínálat. Most asszem gesztenyeméze van, de lusta vagyok kimenni megnézni. :)

    Golyópálya klassz!!!

    VálaszTörlés
  3. Sajnos Dominik is ugyanígy beteg állandóan. Egy hete szúrták fel a fülét,most már az orrmandula kivételről beszélünk,megyünk magánrendelésre. A broncho Vaxom nelünk nemigen vált be.
    Évi

    VálaszTörlés