2010. november 17., szerda

Középsős Milán


NAgy Kincsünk!
(szerintünk nem ilyen kerek az arcocskája, és hogy lehet ilyen sötét hátteret tenni egy gyerekfotóhoz?
még szerencse,hogy a másik kettő képet nem látjátok!az egyik tök fekete háttér, mintha egy fégyes szalag futna-hát nem látom, hogy az a gyerekem profilja?!?- és a Milán arca az egyik sarokban... a nagy feketeségben.rémes volt. A másik variáció 5 cmes Mickey egér Plútóval, a másik oldalon Milán arca 4 cmes négyzetben:(((.
Kicseréltettük 3 egyformára. Idén nem jött össze a SZűcs Úrnak....)
Posted by Picasa

2 megjegyzés:

  1. Hu, hat ez a kep igen mure sikerult...tenyleg nem egy gyerekfoto tipus

    VálaszTörlés
  2. Szerintem meg nagyon klassz fotó, hadd legyek az ellendrukker, amit már megszokhattatok :)))

    Biztosan ízlésficam, de én bírom a sötét hátterű, arcot kiemelő hátteret. Nekem nagyon tetszik ez a kép, illetve nagyon helyes rajta Milán.

    Zolimunkatársa Marika mutatta Milcsiovistársa Flóra feketés-profilvonalas képét. Az már annyira nem tetszett, de ha egy kicsivel több látszik a profilból, az is nagyon klassz lenne...

    Gyönyörködjetek a ribizlifoto.blogspot oldalon, ahol a csajszi kimondottan kisgyerekeket fotóz és közli is. Van pár olyan klassz beállítás illetve ötlet, hogy én is fotós akarok lenni! :))Érdemes a régebbieket visszanézni.
    És szintén nem a reklám helye, és jutalékot sem kapok a hirdetéséért, de a pixdaus.com oldalon meg annyi csodaszép természetfotó leledzik, hogy nincs is annyi idő rá, hogy mindet végignézzük. Ha kicsit kivagyok idegileg, ott szoktam ragadni.Mostanában egyre többet :(

    Sok puszi, Patrik gyógyulgasson,

    Erika

    VálaszTörlés