2010. augusztus 30., hétfő

Hiszti és Mozi

A Mozi csak Milánra vonatkozik. Túl van első mozis élményén. Imolával végig nézték a Tisza Moziban a Bogyó és Babóca- 13 meséből álló filmet. NAgy örömmel tért haza! Holnap is menne:)
Sajnos amikor elkezdtek Mollival játszani, folyamatosan hiszti rohamok törtek elő Milánból,. AMint Molli ránéz egy játékára, azonnal lecsap Rá. Molli ezt nehezteli, ha Mollinak átadom Milán hisztizik. És ez így megy...és nem értjük miért csinálja?!

NA, és akkor szóljunk a másik kis Hisztisünkről! jajaj! Ebben az a rossz, hogy úgy látjuk, ez állandósodik, nem csak idény jelleggel tört elő Patriknál!
GYakran és mindenért toporzékol, kiabál és sír. Rendkívül nagy akarat szorult belé.
Sajnos sejtjük kitől örökölte, így ez a rossz szokás még marad egy darabig....

A zuhanórepüléseitől sem kímél Bennünket. Felmászik, rámászik(fotel, zebra, asztal, szék, tricikli) és onnan ugrik le. brrrrrrrrrr

Milánnal ma is elmentünk úszni. Ő nagyon ügyes volt, végig úszta a kismedencét keresztben karúszó nélkül(a nagyba ma nem mentek, 14 fok volt, a víz is hideg volt) én fagyoskodtam a parton, pedig 2 pulcsi is melegített.
Mivel Tibi bácsi nagyon megdícsérte, így mi is. Megkapta régen várt LEGO Duplo lánctalpasát.(azzal alszik:)

Őszi cipő vadászaton vagyunk, ugyanis Milcsi az összes pár zárt cipőjét kinőtte. 30as cipőt kergetünk neki, de SEHOL sem találtunk (nem kínai boltban) . Utolsó kétségbeesésünkben a kínai boltban kapott egy edző cipőt, egyszerűen muszáj volt venni neki a hétre valamit, szerdától ovi, és nagyon hideg van/lesz.

Apa itthon ragadt. Még a héten.

2 megjegyzés:

  1. Hu hat Daninal is masfel eves kora utan indult a hiszti korszak, ami az elmult honapokban csucsosodott ki, neha a falat kaparjuk mi is v csak nezunk ki a fejunkbol, hogy mar megint van, ki koltozott a csemetenkbe es azonnal hozza vissza a mi kisfiunkat ;) ezen muszaj atesnie minden gyerkocnek, hogy az egyenisege szepen egeszsegesen kifejlodjon...de jo is lenne, most a harom fiut osszeereszteni es megnezni ki nevet a vegen :DDD
    Lattam mekkorat esett az elmult napokban otthon a homerseklet, dermeszto lehet...kuldunk nehany fokot, mert itt ma is 38fok volt.
    Ha lesz erom majd irok, de egyelore emesztem en is a dolgokat es ertekelem magamban...lehet csak a hetvegen osszegzem ;)
    ma levezetes keppen este 9kor kezdett maratoni fozeshez kedtem, amit holnap mar a kinezett szilvas sutemenyes receptekkel folytatok...majd meselek errol is, puszi!

    VálaszTörlés
  2. de az oviról nem írtál!pedig annyira vártam!
    még van erőd? Te jó ég!De irigyellek!
    Nálunk sajnos 8kor korom sötétség, nagyon érzem a tél közeledtét.
    puszi

    VálaszTörlés