2013. augusztus 30., péntek


Mi is történt a héten?

Hétfőn Daniztunk.Olyan jó volt!
Kedden délelőtt Doniztunk. Milán akarta annyira, hogy hívjuk Donit játszani...és pont Ő volt, aki Donival nem játszott. Patrik birkózott Donival. Végtelenül elszomorítottak. Viszont Doni anyukájával jót beszélgettünk
Szerdán Daniztunk és Velünk töltötte a napot Vera is!A 3 fiú olyan békében és egyetértésban játszott, vonatozott, LEGOzott, könyvet nézegetett. Milán csatlakozott néha a felnőttek beszélgetéséhez. Mi csak teáztunk teáztunk és beszélgettünk abban a sötét,  esős időben.

Apa iskolai évnyitó próbára vitte Milánt negyed5re. 2 vers szakot kellett megtanulnunk, azt próbálta össze a 2 elsős osztály.
Csütörtökön a 2 nagyot busszal Pestre vittem a Természettudományi múzeumba.




 
NAgyon nagyon élvezték, kinyitogatni, bekukucskálni, megnyomkodni....hazafelé 2 kor indult a buszunk a Népligetből, fél4re kellett volna Szolnokra érni, és onnan még  a negyed5ös próbára mentünk volna  suliba.
ehelyett.
14.50kor belekerültünk Cegléd előtt egy dugóba a 4esen. közel 1 órát álltunk és araszoltunk, amikor letereltek Ceglédbercel felé. ott araszoltunk hosszú kilométereket, amikor egyszercsak újra megálltunk. fél óra után a sofőr kiügyeskedte magát a másik sávba, és visszatolatott a 4esre( nem értem hogy volt bátorsága), visszaindultunk Albertirsa felé, onnan próbált volna Ceglédre eljutni Ceglédbercelt kikerülve- de álltunk....és csak álltunk.

Patrik fél5ig aludt, Milán figyelt, beszélt, kérdezett.
felnőtteket meghazudtolva tűrte a 2 fiú a közel 4 órás megpróbáltatást.
nagyon büszke vagyok rájuk.

patrik nagyival maradt itthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése