2012. december 9., vasárnap

Hétvége

 Adventi kézműves játszóházba mentünk szombaton 3kor. Milán nem akart jönni, végül mégiscsak eljött Velünk. Kár volt. Végig nyűglődte, mérges, dühös volt, mert nem vittem el a telefonom és nem tudtuk apát felhívni,hogy jöjjön érte.
Patrik élvezte, örömmel alkotott, míg Milán durcáskodott. Sok szép ajándékkal tértünk haza. Festettünk fából hóember karácsonyfa díszt, papírból elkészítettük a  Szent Családot, Patrik mézeskalácsot készített(megsütötték, és meg is ették közösen), és asztaldíszt is kötöttünk.

 5 órakor jöttek a Lányok. Mikulás ajándékot hoztak a Fiúknak. Molli maradt,. Nálunk aludt.

 Patrik Nagyinál aludt, Molli Patrik ágyában:)7ig aludtunk.
Vasárnap délelőtt Patriknak vettünk egy hiper-szuper hótaposót.garantáltan nem ázik be.
AZ ebéd kataszutrófálisan sikerült. Paprikás krumplit kért Molli, a Fiúk is örültek neki. AMikor szedtük, milán megkérdezte, hol a virsli??????? ÉS kezdődött a "roham"....(pedig megkérdeztük mit tegyünk bele?Virsli, nokedli?.Válasz:semmit!)
Délután tanítottam, Apávala  3 nagy mézeskalácsot sütött.
NAgyon nagyon finom lett(este fél11kor gyúrtama  tésztát a játszóban kapott recept alapján), isteni puha lett!eddigi legjobb receptünk!
Dédihez mentünk 4 óra után.
Milánék szerepelnek az Idősek Otthonában, így szerepet tanultunk(6-6 sort)Patriknak is megy:)
Máté jól viselte a zajos hétvégét.
NAggyon hideg lett, mínuszok. Várjuka a havat, igérték, de nem jött:(

3 megjegyzés:

  1. Gyonyoruek a kepek, a kedvencem ,ahogy a gyertyalangnal a harom gyerek imadkozik! annyira meghitt! Nagyon szep teli a hattered :)) lehet nekem is at kellene allitanom? Bar itt epp melegedett ujra, napkozben szinte tavaszias, tele a domboldal hetek ota a februarban nyilo sarga kisviragokkal...nem is ertem... a hegyekben is elolvadt a ho... de mi is varjuk meg, hogy fent ujra havazzon, hogy tudjunk ujra menni szankozni!

    VálaszTörlés
  2. Heni! A mézeskalácsból maradt egy kis kóstoló???? :))

    VálaszTörlés
  3. Ja,bocsi :) Xénia voltam :D

    VálaszTörlés