2011. január 9., vasárnap

Napok

Pénteken angoloztunk, új tanárt kaptak a Fiúk. Kicsit féltünk, Milán nagyon megkedvelte a régi "nénit".
Úgy tűnik nem törte meg a változás.
Már pénteken este együtt énekeltek. Ezt. Patrik is énekli és csinálja. Hihetetlen!( a Mennyből az angyalt is énekli, hiába vége a karácsonyi idénynek, Nálunk még tart. A karácsonyfát sem akaródzik lecsupaszítani).

Könyvtáraztunk. Újra állatos enciklopédiákkal tértünk haza. Milánt nagyon érdeklik az állatok. HA más csatorna nincs is, csak a NatGeo, Discovery, és Animal Planet legyen!

Milcsire újabb hóbort jött rá: öltözteti a mackóját, viszi enni, pisiltetni(szombat és vasárnap). Igazi családtag lett! Velünk is ebédelt:)


SZombaton reggel úszni mentek Apával. Nagyon kevés ez a heti 1, de úgy néz ki már tudunk menni heti2szer. Mert így úgy tűnik, csak azért járunk, hogy ne felejtsen, de előbbre nem halad.

Milán mmesél! el sem akartuk hinni, de végül 4 és fél évesen jutottunk el ide: ül az Anna és Peti könyvvel a kezében. és szóról szóra mondja a mesét.

Tegnap délután NAgyival Mollinál voltak, ma délután Lillike jött Apukájával. Hála Istennek sikerült egy kicsit több időt együtt töltenünk Velük.



Patrik állandóan énekel. Reggel, délben, délután, este, altatáskor.
ÉS a bilibe pisil(vagy a WCbe). Ráül és azonnal. Akkorákat tapsolunk!Próbáljuk egyre gyakrabban szorgalmazni. Csak az a baj, hogy Ő még nem szól.

Újabb recept: Duplán csokis muffin
sok sok muffint megsütöttem már életemben, de ezek akkorák, de akkorák és olyan, de olyan finomak lettek! napi 12 fogyott el, 2 nap alatt 24 hatalmas, sztem több is fogyott volna, ha nem 12formás lenne a sütőm;)
(receptet küldöm, aki kéri)






Posted by Picasa

1 megjegyzés:

  1. Szia háziTündérke! :))

    Grat. a kreatív bloggerséghez, kitoldanám kreatív anyucisággal is! :)

    Szoríjjatok, hogy a skarlát, ami a szomszéd csoportban ütötte fel a fejét, az messze elkerüli Petit. Remélem , jól vagytok, és remélem és bízom benne, hogy lassan gurultok már a sok édességtől. :)))) Én muffin nélkül is görgeteg vagyok. Vagy zsírharang, ahogy Laár András mondaná. És nem dönög az, csak sluttyog. :)

    Csóközön!!!

    RKE

    VálaszTörlés