2013. szeptember 28., szombat

Hollókő

„Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!"keretében Hollókőn is programok vártákaz odalátogatókat. Mi azt hittük rengeteg ember lesz.
ehelyett egy csendes, nyugodt helyen töltöttünk el egy csodálatos napot. Olyan kedvesség, és vendégszeretet ölelt körül bennünket, amit még sehol soha eddig nem tapasztaltunk.
11órakor egy idegenveztővel 2 órás "túrára" indultunk. Élvezettel mesélt és beszélt 2 órán keresztül. Egy élmény volt, még a 2 gyerkőcnek is. hegyet másztunk, várat foglaltak el, és figyeltek.
Palóclevessel kínálták a vendégeket.


 A gyerekek mézeskalácsot díszítettek és ettek.
Nyomdászkodtak.
 
Tartalmasan töltötték el az idejüket abban az egyszerűségben.
Jól esett ott lenni. Megyünk. Gyakran.



Zelinka Ildikó szerepelt a Jakupcsek műsorban, hogy Ők ott esküdtek....mi 9éve votunk itt Zolival, gondoltuk egy jó kis uticél lehet egy szép őszi hétvégére. hát irány most! és kivel találkoztunk a mézeskalácsozásnál?zelinka Ildivel és családjával.


 Képek itt



1 megjegyzés:

  1. Gyonyoru kepek es hangulatok ujra! Nagyon szeretem en is Hollokot, meg apaekkal mentunk oda sokat, es mindig olyan csodalatos erzes volt ott lenni! Lenyugozo a termeszet es a hangulata is a helynek es szerencsere sok ilyen van Mo-on meg :) Egyszer majd jo lesz oket mind ujra jarni, osszel kulonosen csodalatos! Daninak is latnia kell majd! Addig maradnak az itteni fenseges helyek es kiralyi varak :) Ami kesik nem mulik...

    VálaszTörlés